Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ

Στις 2:30 μ.μ. ο νέος Υπουργός Υγείας και Άθλησης Ανδρέας Λοβέρδος παρουσία των  Υφυπουργών Χρήστου Αηδόνη, Μιχάλη Τιμοσίδη και του Γ.Γ.Α. Παναγιώτη Μπιτσαξή ανακοίνωσε ότι τις όλες τις αρμοδιότητες γαι τον Αθλητισμό θα τις έχει ο Χρήστος Αηδόνης.
Η ανακοίνωση έγινε σε σύντομη συνάντηση μετά την ορκωμοσία των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου στο κυλικείο της Γ.Γ.Α., παρουσία του προσωπικού.
Ο  Υπουργός δήλωσε ότι γνωρίζει τα θέματα του Αθλητισμού από την εποχή που πρωτοστάτησε στο Νόμο 2725, πράγμα αληθές και ακόμη ότι θα είναι κοντά στον Αθλητισμό.
Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και δήλωσε ότι είναι τυχερός που θα συνεργαστεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Παναγιώτη Μπιτσαξή, άλλωστε υπήρξε και Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.
 Ο Γ.Γ.Α. δήλωσε ότι γνωρίζεται με τον Υπουργό και ότι η συνεργασία του είναι δεδομένη.
Εμείς λέμε ότι το γοργό και χάρη έχει γιατί από ότι φαίνεται τα πράγματα είναι απλά και καθαρά και ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Ήδη από αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε θα γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες νομιμοποίησης και μάλιστα έγινε η πρώτη επαφή για να τοποθετηθεί και Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού.
Το όνομά του το γνωρίζουμε αλλά δεσμευόμαστε να το πούμε.
Είναι καλά όλα αυτά γιατί δεν θα χαθεί χρόνος και ταυτόχρονα κλείνουν και στόματα.