Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΖΑΝΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Αναγκαζόμαστε να γράψουμε για το έργο της διοίκησης Σπύρου Ζαννιά και του Δ.Σ. στην ομοσπονδία τένις γιατί δεν ανεχόμαστε τη λάσπη.
Είναι άδικο να γράφονται τα ακριβώς αντίθετα από την πραγματικότητα και μάλιστα ανώνυμα από κάποιους κακοήθεις που λειτουργούν μόνο με ιδιοτέλεια.
Η αλήθεια είναι ότι το τένις βρίσκεται πλέον παντού στη χώρα μας και απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού και αναγνώρισης από όλους σαν λαϊκό άθλημα..
Η δραστηριότητα της ομοσπονδίας είναι τόσο μεγάλη που έχει εντυπωσιάσει το Πανελλήνιο.
Δεν υπάρχει άνεργος προπονητής στο χώρο του τένις, γεγονός που αποδεικνύει την ανάπτυξη που συνεχίζεται ακόμη και μέσα στην οικονομική κρίση.
Το 2011 η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βράβευσε την Ε.Φ.Ο.Α. σαν την πρώτη ομοσπονδία σε ανάπτυξη ανάμεσα σε 46 χώρες.
Το 2011 επίσης δεν ακυρώθηκε καμία διοργάνωση και αυτό γιατί η διοίκηση όποτε χρειάστηκε διευκόλυνε οικονομικά με σημαντικά ποσά, γεγονός που η διοίκηση δεν θέλει να ακούγεται, αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.
Το 2012 το αγωνιστικό πρόγραμμα εξελίσσεται κανονικά παρόλο που οι επιχορηγήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών δεν έχουν κανονική ροή και αυτό γιατί η διοίκηση συνεχίζει να διεκολύνει οικονομικά.
Για πρώτη φορά φέτος διεξάγονται 23 διεθνή πρωταθλήματα που στηρίζουν τους Έλληνες αθλητές και προβάλουν τη χώρα μας σε ολόκληρη την υφήλιο.
Το άθλημα του τένις, παρά την δύσκολη συγκυρία, παρουσιάζει σταθερότητα και σε πολλές περιοχές αύξηση, γεγονός που δείχνει τη δύναμή του.
Αυτά για αρχή.
Θα επανέλθουμε όμως παρακολουθώντας τα δρώμενα μέχρι τις εκλογές και θα παρεμβαίνουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Είναι πολύ μεγάλο το έργο του Προέδρου Σπύρου Ζαννιά και των μελών του απερχόμενου Δ.Σ. καθώς και των διοικήσεων των ενώσεων και των σωματείων που εργάζονται με πείσμα σε ολόκληρη τη χώρα.