Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ"

"Οδοιπορικά" από την Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας της Ε.Ο.Ε ζήτησε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία προκειμένου οι αθλητές της να πάρουν μέρος στα προσεχή παγκόσμια πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής και τραμπολίνο.
Τα πρωταθλήματα αυτά αποτελούν πρόκριμμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Στην επιστολή η Ε.Γ.Ο. τονίζει ότι βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, έπειτα από τη διακοπή κάθε χρηματοδότησης προς τις αθλητικές Ομοσπονδίες με απόφαση που υπέγραψε το Υπουργείο Οικονομικών στις 23 Ιουλίου 2011.
"Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι αυτή τη στιγμή το ταμειακό υπόλοιπο της Ομοσπονδίας μας είναι μηδενικό και ότι καλούμαστε άμεσα να διαθέσουμε το ποσό των 40.000,00 ευρώ για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων και την αποπληρωμή του κόστους διαμονής - διατροφής των αθλητών" γράφει η επιστολή της Ε.Γ.Ο., η οποία απευθύνεται στον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας, κ. Γιάννη Βασιλειάδη και κοινοποιείται στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργο Νικητιάδη, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Πάνο Μπιτσαξή και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο.