Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ

Στο ΟΑΚΑ σήμερα το πρωί έγινε η τακτική γενική συνέλευση της ΕΟΠΕ.
Το αποτέλεσμα ήταν να καταψηφιστεί ο διοικητικός απολογισμός με συντριπτικό ποσοστό και να ψηφιστεί οριακά ο οικονομικός απολογισμός.
Κανένας δεν περίμενε να καταψηφιστεί ο διοικητικός απολογισμός.
Ο οικονομικός απολογισμός ψηφίστηκε γιατί αλλοιώς η ομοσπονδία θάμπαινε σε περιπέτειες.
Ο πρόεδρος δεν κατάλαβε ότι το παιχνίδι ήταν χαμένο από το ξεκίνημα, όταν στην εκλογή του προέδρου της γενικής συνέλευσης αυτός που πρότεινε,  από το σωματείο Ίκαρος, έχασε από τον πρόεδρο του Άρη Νίκο Παπαδόπουλο με 110 ψήφους περίπου έναντι 70.
Συνολικά στην συνέλευση παρέστησαν 227 σωματεία.
Είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που πέφτει διοίκηση από συνέλευση μη εκλογική.
Η πρώτη ήταν στην ομοσπονδία πάλης, όταν ο Θόδωρος Χαμάκος γαι τέσσερες ψήφους έχασε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.
Είχαμε γράψει ότι στο διοικητικό συμβούλιο υπήρχαν προβλήματα και ότι από τα 21 μέλη, 7-8 πήγαιναν κόντρα στον Στέλιο Προσαλίκα.
Το παράξενο είναι πως μία διοίκηση που εκλέχτηκε στο τέλος του 2008 μέσα σε 15 μήνες έχει τέτοια φθορά και τόσες κόντρες;
Η συνέχεια όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Προσαλίκας είναι εκλογές το αργότερο σε τρεις μήνες.
Αν κάτι δεν στραβώσει τότε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης θα είναι ο νέος πρόεδρος με την στήριξη του Μπεργελέ.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει και άλλη συνέχεια, αφού θα μείνει ανοιχτό το θέμα πως θα εκπροσωπεί την ομοσπονδία ο Στέλιος Προσαλίκας στην ΕΟΕ έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη των σωματείων και σε τι σχέση θα βρίσκεται με την νέα διοίκηση;
Θα δούμε.