Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΝΙΣ: Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

Ειπώθηκαν τόσα ψέματα από τον "αυτοαποκαλούμενο" πρόεδρο.

Βήμα Βήμα:

-Ακούγεται ότι, παρά τη δραματική ήττα του, πήρε 38% έως και 45%, στις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη στη Λάρισα
-Η αλήθεια είναι ότι πήρε 28.5%.
-Η δύναμη της ισχνής αντιπολίτευσης ήταν 29 σωματεία στα 111.
-Δε γνωρίζουμε ποια είναι σήμερα, μετά τα ψέματα που ειπώθηκαν, ίσως και να είναι μονοψήφιος αριθμός.
-Είπε στη Γ.Σ., ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή συντονιστή του ΟΑΚΑ κ. Βασίλη Κάκκο και τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει αίτημα της ΕΦΟΑ για να πάει στο ΟΑΚΑ.
-Η αλήθεια είναι ότι για να πάει η ΕΦΟΑ στο ΟΑΚΑ θα πληρώνει και για τα γραφεία και για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιεί και είναι λογικό αφού το ΟΑΚΑ προσπαθεί να επιβιώσει.
-Ο κ. Κάκκος είναι έτοιμος να αποστείλει απάντηση, ας τον καλέσει ο αποτυχών πρόεδρος και νυν 2ος αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΦΟΑ, μετά από κλήρωση του Δικαστικού Αντιπροσώπου.
-Σε σημαντικό πολίτη της Ναυπάκτου ζήτησε την παρέμβαση του για να τον στηρίξει σε ένα Σωματείο.
Του είπε ότι ο κ. Ζαννιάς θα αποσυρθεί και μάλλον θα κατέβει μαζί του γιατί κουράστηκε. Ο συγκεκριμένος πολίτης είναι έτοιμος να κάνει δήλωση.
-Σε Δήμαρχο της Πελοποννήσου ζήτησε στήριξη και όταν τον ρώτησε αν είναι μαζί με τον κ. Ζαννιά, του απάντησε "Ναι είμαι με τον Σπύρο".
-Σε Σωματείο της Βορείου Ελλάδος είπε στηρίξτε με γιατί είμαι με τον Σπύρο Ζαννιά.
-Ανακάτεψε την πολιτική στον αθλητισμό κι αλλού έταζε χρήματα, αλλού παροχές, αλλού την απλή αναλογική, όντας μέλος όλων των πολιτικών σχηματισμών  της χώρας.
-Αλλού ξεσήκωνε γονείς, μεταφέροντας στις Διοικήσεις των Σωματείων διαμαρτυρόμενους και δυσαρεστημένους γονείς, μετατρέποντας τις Διοικήσεις των Σωματείων σε αρένα ανταγωνισμού. Πρέπει να επιλέξουν οι γονείς αθλητών που συμμετέχουν σε Διοικήσεις Σωματείων, την στήριξη τους στο Σωματείο και την "επιλεκτική" στήριξη στα παιδιά τους.
Το είδαμε και στη Γ.Σ., δυσαρεστημένοι γονείς να πιστεύουν ότι τα παιδιά τους είναι Sharapova και Federer, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι επαγγελματικός πρωταθλητισμός στο Τένις και πρωταθλητισμός στην Εκπαίδευση δεν συμβαδίζουν.
Λέει τώρα ότι ο αγώνας συνεχίζεται...
Ποιος αγώνας; Της αναξιοκρατίας; Της ψυχικής φιλοδοξίας; Του άκρατου λαϊκισμού; Της υπονόμευσης της Ομοσπονδίας και του Τένις;
Θα επανέλθουμε, γιατί είναι απρόβλεπτο τι άλλο θα δούμε μπροστά μας!