Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΝΙΣ - ΒΑΣΙΛΑΣ - ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΣΙΛΑ

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σχετικά με την εκπροσώπηση του Σωματείου «Ηράκλειο» ΟΑΑ στην Γενική Συνέλευση της ΕΦΟΑ έχω να αναφέρω τα παρακάτω:
Ο κ. Ρομπογιαννάκης, μέλος του Δ.Σ. του Ηράκλειο ΟΑΑ και έφορος του τμήματος τένις, έδωσε λανθασμένα (παραπλανητικά) στοιχεία στην Επιτροπή τένις του Ομίλου, προκειμένου να αποσπάσει την ψήφο τους για στήριξη του κ. Σερκεδάκη στις επερχόμενες εκλογές της ΕΦΟΑ στη Λάρισα, λέγοντας ότι:
1.    Ο υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ κ. Δημολίτσας, Πρόεδρος του Ο.Α. Χανίων, δήλωσε ότι όταν εκλεγεί στο Δ.Σ. της  Ε.Φ.Ο.Α. θα μεταφέρει την έδρα της Ζ’ Ένωσης Τένις από το Ηράκλειο στα Χανιά. Προφανώς, ο κ. Ρομπογιανάκης αγνοεί το καταστατικό της Ένωσης που αναφέρει ότι η έδρα της είναι το Ηράκλειο και μόνο με τροποποίηση του καταστατικού αλλάζει, κάτι που απαιτεί την ψήφιση από τα ¾ των παρόντων Σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου.
2.  Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς ανέφερε ότι δε στηρίζει πια τον Όμιλο του Ηρακλείου.
3.    Ο κ. Ζαννιάς κατάργησε τα Πανελλαδικά Πρωταθλήματα και έτσι θα στερηθούν ορισμένοι  Όμιλοι τα έσοδα από τη διοργάνωσή τους.
4.     Το νέο αγωνιστικό σύστημα δεν βοηθά τους αθλητές  στην βελτίωσή τους.
Τελευταίο και πιο παράξενο, καθώς αφορά στην προσωπική του προβολή, είναι το γεγονός ότι ο κ. Σερκεδάκης του υποσχέθηκε ότι θα τον κάνει ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ της Ομοσπονδίας όταν εκλεγεί, κάτι που και ο ίδιος δεν το πιστεύει.
Μετά τις παραπάνω πραγματικές αναφορές δηλώνω ότι υπηρέτησα με αγάπη και σεβασμό το Σωματείο μου, «Ηράκλειο» Όμιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών, και τα αθλήματα που καλλιεργεί επί 30 χρόνια.
Υπήρξα Γραμματέας του Σωματείου επί μεγάλο χρονικό διάστημα και επί 12 χρόνια Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Α..
Στήριξα και στηρίζω το Σωματείο μου και την Ε.Φ.Ο.Α., καθώς και όλες τις δραστηριότητες που προβάλουν το Ηράκλειο και την Κρήτη.
Στήριξα και στηρίζω τη Διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Α. γιατί πιστεύω ότι το έργο που έχει παραχθεί είναι πολύ μεγάλο.
Πιστεύω στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στα οφέλη που παράγει για την χώρα μας.
Με την παρουσία μου στο Δ.Σ. του Ηράκλειο Ο.Α.Α. και στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., με τη στήριξη του τέως Δημάρχου κ. Κώστα Ασλάνη και του νυν Δημάρχου κ. Γιάννη Κουράκη,  στήριξα, μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά, τη δημιουργία της θαυμάσιας εγκατάστασης δίπλα στα τείχη της πόλης του Ηρακλείου και όλες τις διοργανώσεις Πρωταθλημάτων που υλοποιήθηκαν με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Σωματείου. Πρόεδροι σαν τον Μανώλη Παπακαλιάτη και τον Μανώλη Λουκαδάκη, με τους οποίους υπηρέτησα το Σωματείο μου, ήταν και θα είναι μαζί μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στη Διοίκηση Σπύρου Ζαννιά στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου στην πόλη της Λάρισας και θα απαιτήσω να συνεχιστεί η στήριξη στο Σωματείο μου από τη νέα Διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Α..

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γιώργης Βασίλας