Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ


Πιάνει τόπο η πολιτική της ΕΦΟΑ να διοργανώνει μικρά διεθνή τουρνουά στη χώρα.
H Δέσποινα Βογάσαρη επικράτησε σήμερα της Πολωνέζας, Σίλβια Ζαγκόρσκα  με 2-1 σετ (6-1, 2-6, 6-4) και κατέκτησε τον τίτλο στο «Ο.Τ.Ε Mytilene International Women's Tennis Tournament».
Οι βαθμοί που κατέκτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δίχως να χρειαστεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, θα την βοηθήσουν να αναρριχηθεί στην παγκόσμια κατάταξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βογάσαρη έγινε η τέταρτη Ελληνίδα που κατακτά το συγκεκριμένο τουρνουά μετά τις Γερασίμου, Γεωργάτου, Παπαμιχαήλ.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε την ΕΦΟΑ για την συνδρομή της στο χρηματικό έπαθλο (10.000 δολάρια).
«Το Διεθνές τουρνουά της Μυτιλήνης, πέρα του ότι βοηθάει τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας, προσφέρει οικονομικά και κοινωνικά οφέλη , δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην πόλη μας, κάτι που το έχουμε όλοι μας ανάγκη» ανέφερε.
Μετά τη Μυτιλήνη, σειρά παίρνει η Κρήτη η οποία αρχής γενομένης από αύριο θα φιλοξενήσει, τέσσερα τουρνουά των 10.000 δολαρίων, με την ονομασία  «Hellenic Zeus ITF Pro Circuit».