Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΜΕ ΤΗΝ HELLENIC ZEUS


Aυξάνονται και πληθύνονται τα διεθνή τουρνουά τένις στη χώρα μας.
Χάρις στην συμφωνία που επέτυχε ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς με την HELLENIC ZEUS, θα διοργανωθούν μέσα στις επόμενες μέρες στην Κρήτη 8 διεθνή πρωταθλήματα της σειράς Futures, 4 ανδρών και 4 γυναικών, με χρηματικά έπαθλα 10.000 δολαρίων το καθένα.
Τα τουρνουά που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH, στην Ανάληψη Χερσονήσου του Νομού Ηρακλείου, θα ξεκινήσουν στις 13 Οκτωβρίου και θα τελειώσουν στις 18 Νοεμβρίου 2012.
Τo κόστος τους ανέρχεται συνολικά στις 90.000€, ποσό που θα καλύψει η HELLENIC ZEUS με συμβολική συμμετοχή της Ε.Φ.Ο.Α.
Πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική συμφωνία.
Δεδομένου ότι δίδεται η ευκαιρία στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές να κερδίσουν βαθμούς, για την παγκόσμια κατάταξη δίχως να επιβαρύνονται με τα έξοδα ταξιδιών.
Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α., κ. Σπύρος Ζαννιάς συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELLENIC ZEUS, κ. Λευτέρη Παπακαλιάτη και τον ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και προσωπικά για την ευγενική χορηγία του προς την Ε.Φ.Ο.Α. Οι δυο άνδρες συζήτησαν επίσης μελλοντική συνεργασία των δύο φορέων η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ο κ. Λευτέρης Παπακαλιάτης ανέφερε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας η σύμπραξη του Δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα καθίσταται απαραίτητη.