Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΝΙΣ

Κάποιοι, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και γράφουν σε ιστοσελίδες, έχοντας ιδιοτέλεια για  τα παιδιά τους και επί Κυβέρνησης Ν.Δ. βάζανε πολιτικά μέσα και Υπουργούς  να παίρνουν τηλέφωνο τον Πρόεδρο  Σπύρο Ζαννιά  , για "ιδιαίτερη" μεταχείριση, αλλά βρίσκανε τη πόρτα κλειστή, καλά θα κάνουν να μην ξαναγράψουν.
Τους ξέρει ο κόσμος του τένις.
Ξέρει πόσο μέτρια είναι τα παιδιά τους.
Στείλανε από άγνωστο e-mail επιστολή, για να χτυπήσουν τον μεγάλο αθλητή Γιώργο Καλοβελώνη, καλώντας τους γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους στο χώρο που προπονεί και ασχολείται, άριστα, σαν προπονητής.
Είναι ντροπή και αν τολμάνε ας δώσουν τα ονόματά τους.
Ακόμη αφήνουν ανώνυμες αιχμές για τον πρώην Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού Άγγελο Κουτλιάνο και τον πρώην ΓΓΑ Σταύρο Δουβή, γιατί δεν ενέδωσαν στις ορέξεις τους και στους παραλογισμούς τους.
Ας ξαναγράψουν για να τους καταγγείλουμε επίσημα και για πολλά άλλα.
Ρωτήστε τους Άγγελο Κουτλιάνο και Σταύρο Δουβή.
Ο Σταύρος Δουβής είναι ο μοναδικός άνθρωπος του τένις που έχει τον τίτλο του τακτικού καθηγητή τένις σε ΑΕΙ.
Λένε ακόμη ότι όλες οι ομοσπονδίες κόβουνε πίτες και το πληροφορούνται από τον τύπο.
Η ομοσπονδία του τένις ποτέ, από το 1995, δεν έκανε εκδήλωση πίτας.
Η ομοσπονδία προτιμά, σε κάθε Γενική Συνέλευση, με την συνδρομή των Δήμων που γίνονται και των Νομαρχιών να δημιουργεί πολιτισμό μαζί με τα σωματεία-μέλη της και τους εκπροσώπους τους.
Αυτή την διήμερη εκδήλωση, η πολύ μικρή αντιπολίτευση μέρος της οποίας είναι και οι γονείς ψευτοδημοσιογράφοι, την έχει σνομπάρει πολλές φορές, απέχοντας, γιατί γνωρίζει ότι τα σωματεία θα τους γιουχάρουν όπως έγινε και στη Συνέλευση της Πτολεμαίδας.
Σκεφτείτε τι θα έγραφαν αν η ομοσπονδία έκανε και εκδήλωση βασιλόπιτας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.
Τέλος κατηγορούν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Ζαννιά και ιδρυτικό μέλος της Τ.Ο. Βύρωνα, ότι τον έκανε το ΠΑΣΟΚ άνθρωπο και έπαιξε με τη Ν.Δ.
Αυτό κι αν είναι αστείο, δεν τους πιστεύει ούτε η Ν.Δ. ούτε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Σπύρος Ζαννιάς είναι εκλεγμένο μέλος με την ΠΑΣΚ Μηχανικών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας από το 1990 και μέλος της 12μελούς συντονιστικής γραμματείας της ΠΑΣΚ Μηχανικών ακόμη και σήμερα.
Το ΠΑΣΟΚ, σοβαρός πολιτικός σχηματισμός, με την 104/15/07/09 απόφαση της Ε.ΚΑ.Π ξεκαθαρίζει ότι στον Αθλητισμό δεν υφίστανται κομματικές παρατάξεις.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.