Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΓΑ

¨Εχουμε μια επαναστατική πρόταση να κάνουμε στον ΓΓΑ κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή.
Τα αθλήματα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για προπονητές που δεν έχουν τελειώσει πανεπιστημιακά ιδρύματα και δεν μπορούν νόμιμα να κάνουν τον προπονητή.
Γιατί είναι άλλο πράγμα να λες στα παιδιά του σχολείου, κάντε  πρόταση, ανάταση, επίκυψη και άλλο πράγμα να κάνεις προπονητική.
Ας δοκιμάσει να υλοποιήσει  σχολές προπονητών της ΓΓΑ, Γ κατηγορίας, που θα τις πληρώσουν οι ίδιοι που θα τις παρακολουθήσουν.
Εκεί θα δούμε ποιά αθλήματα έχουν πέραση και ποιές ομοσπονδίες παράγουν πραγματικό έργο.
Είναι γνωστό ότι η άμεση απασχόληση σε επαγγελματικούς κλάδους, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ, και η ανεργία αντίστοιχα προσδιορίζουν ανάπτυξη και ενδιαφέρον στο άθλημα.
Αξίζει και πρέπει να προκηρύξει η ΓΓΑ μαζί με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες σχολές προπονητών, που θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενες.
Π.Χ. στα αθλήματα της πρώτης κατηγορίας, της δεύτερης, της τρίτης, της τέταρτης κ.λ.π.
Εκεί θα δούμε ποιός κάνει ανάπτυξη και στηρίζει την Εθνική Οικονομία, από το πόσοι θα έλθουν.
Να δούμε που θα βρεθούν τα αθλήματα των μεγάλων κατηγοριών.
Να δούμε που θα βρεθούν και που πάνε οι επιχορηγήσεις των εμπορικών αθλημάτων.
Το θέμα αυτό θα το κάνουμε σημαία, γιατί η απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού   των αθλημάτων πρέπει να αντικρύζεται σε προυπολογισμούς και να έχει σχέση με την κατηγοριοποίησή τους, αφού δημιουργούν θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ  ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
Να δούμε ποιά αθλήματα επιλέγουν οι νέοι μας για ειδικότητα και πόσοι ενδιαφέρονται να δουλεψουν και που.