Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ε.Π.Ε." κ. ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ε.Π.Ε." δραστηριοποιείται στο χώρο του τύπου από το έτος 1996, με έντονη παρουσία, στο πολιτικό και δημοτικό ρεπορτάζ. 
Η εφημερίδα το "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ", με δεκατέσσερα χρόνια ζωής,  πάντοτε προσέφερε στους αναγνώστες της αληθινή και ειλικρινή ενημέρωση, χωρίς προκαταλήψεις και σκοπιμότητες.
Το περιοδικό έντυπο, "ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΕΥΣΕΙΣ" ήρθε να συμπληρώσει, το κενό προβολής των καταπληκτικών γεύσεων, που παρέχουν οι επαγγελματίες εστίασης  της  πόλης του Πειραιά και η περιοδική έκδοση "ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ" δημιουργήθηκε γαι να αναδείξει προσωπικότητες με προσφορά σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήσαμε στο χώρο του αθλητισμού, την ανάγκη προβολής όλων των αθλημάτων και όχι μόνο των εμπορικών, αθλήματα με τα οποία ασχολείται ολόκληρη η Ελληνική Οικογένεια και τα παιδιά μας.
Λειτουργήσαμε, δοκιμαστικά,  στην παρούσα μορφή το "play-n-stay ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", βλέποντας όμως  επί τρεις μήνες, την μεγάλη στήριξη από τους επισκέπτες-αναγνώστες, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε με μεγαλύτερη προσοχή, δραστηριότητα στην ειλικρινή αθλητική ενημέρωση.
Σε μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα, εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα υλοποιήσουν ηλεκτρονικό έντυπο, που θα προβάλει σε ακόμη καλύτερο επίπεδο όλα τα αθλήματα και θα παρέχει ειδήσεις  από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και από όλες ανεξαιρέτως τις Αθλητικές Ομοσπονδίες.
Και σε αυτή την δραστηριότητα μας  θα είμαστε εποικοδομητικά κριτικοί και θα επαινούμε όσους πραγματικά βλέπουν τον Ελληνικό Αθλητισμό σαν μια υγιή και πολιτισμένη ενασχόληση. Παράλληλα θα είμαστε αυστηροί απέναντι σε αυτούς που στρεβλώνουν με την ενασχόλησή τους το πνεύμα του Αθλητισμού.
Εκ μέρους της "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ε.Π.Ε." εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και είμαι βέβαιος ότι η Ανάσταση του Χριστού θα μας γεμίσει αισιοδοξία και ελπίδα  στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
Βασίλης Λαζαρίδης."