Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΑΝΤΑΝΤΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ

Οι Μεσογειακοί Αγώνες, ο Βόλος και η Λάρισα δέχτηκαν αδικηολόγητο χτύπημα από τον Πρόεδρο της ΔΕΜΑ κ. Ανταντί.
Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ έκανε σημαντικές ενέργειες για τους Μεσογειακούς, ο Ανταντί, λειτουργώντας ακατανόητα, έστειλε τελεσίγραφο στους Καπράλο και Βούλγαρη, πως εάν μέχρι την 23η Μαίου δεν υπάρξουν δεσμεύσεις συγκεκριμένες, τότε οι Μεσογειακοί θα μετακομίσουν.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, με τους Γερουλάνο, Γκερέκου και Μπιτσαξή έκανε ουσιαστικές  ενέργειες για επιτάχυνση των διαδικασιών.
Όρισε Διοίκηση στην Οργανωτική, έστειλε λεφτά στην Οργανωτική, έστειλε μελετητές στην Θεσσαλία, φρόντισε ένα σωρό ζητήματα και ξαφνικά ο Ανταντί ξεσπάθωσε, έχοντας κόντρα μόνο από τον  Ισίδωρο Κούβελο, Γραμματέα της ΔΕΜΑ.
Ο Γερουλάνος, αφού ενημερώθηκε από τα υπογράφοντα μέρη την σύμβαση ,Καπράλο και Βούλγαρη, απάντησε με ειλικρίνεια, δικαιολογημένα ενοχλημένος και ξεκαθάρισε το τοπίο.
Ζήτησε ανάκληση της κόκκινης κάρτας και σε αντίθετη περίπτωση πάρτε τους Μεσογειακούς.
Κάπου πρέπει να τελειώσει η πλάκα με τους Αθάνατους(έχουμε κι εμείς ένα και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει).
Όλα θα κριθούν στο Παρίσι στις 14 Απριλίου όπου θα βρεθούν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ και οι Κολέτσος(Πρόεδρος της Οργανωτικής), Κουτρουμπά(Δνουσα Σύμβουλος  της Οργανωτικής), Βούλγαρης(Δήμαρχος Βόλου) και ο εκπρόσωπος του ΥΠΠΟΤ.
Πως έρχονται τα πράγματα και δικαιώνονται οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Αθλητισμό και δεν έχουν σχέση με κάποια λαμόγια που ενδιαφέρονται γαι να πάνε οι αγώνες στην Κ.
Μπράβο στον Υπουργό Παύλο Γερουλάνο για την αντίδρασή του.